Internet marketing ervaring in veel branches

Doors Internet Marketing heeft in de afgelopen 18 jaar met vele opdrachtgevers samengewerkt. We verzorgden opdrachten op het gebied van websitebouw, websiteoptimalisatie, Google vindbaarheid, Google AdWords, internet marketing advies en e-mail marketing. Ook hebben we veel workshops verzorgd en interne trainingen. Er is vrijwel geen branche waar we geen ervaring mee hebben.

Resultaat staat voorop

Iedere samenwerking heeft hetzelfde uitgangspunt en dat is resultaat boeken voor onze klanten. U bezoekt deze pagina met referenties niet zo maar, en wij willen u graag de informatie geven waar u naar op zoek bent. Wilt u weten wat we recent gepresteerd hebben? bekijk dan de cases van Sports-Up of PianoMetropool.

Exclusiviteit voor onze klanten

Doors Internet marketing werkt zo veel mogelijk exclusief voor haar klanten. We nemen in principe geen opdracht aan die (in hetzelfde werkgebied) concurreren met een van onze bestaande klanten. Vaak wordt voor exclusiviteit veel meer betaald en biedt vrijwel geen enkele ander internet marketing bureau dit standaard aan. Wij wel!

We geven de voorkeur aan een intensieve samenwerking met een beperkte groep klanten boven een sterk groeiend klantenbestand. Onze klanten hebben allemaal direct contact met een vaste contactpersoon, die altijd bereikbaar is. Iedereen krijgt altijd direct antwoord. Ook na kantooruren en in het weekend.

Enkele nieuwe internet marketing opdrachten

Hieronder staan opdrachtgevers waar we recentelijk een samenwerking mee zijn gestart, of bestaande klanten waar we met een nieuwe opdracht bezig zijn:

 • Pro Tan (wedstrijd tanning specialist)
 • S.A.P. Weekend (marketing en sales van sportevenement)
 • FlexChallenge (nieuwe website, marketing en sales)
 • Stickythings.nl (Organische vindbaarheid Sticker webshop)
 • Duisterstechniek.nl (webshop technische groothandel)
 • Boekeenpianist.nl (Conversie optimalisatie Artiesten bureau)
 • Sportschool Huk-Ti (Website sportschool)
 • Honselaarvloeren.nl  (Organische vindbaarheid houten vloeren en laminaat)
 • PianoMetropool i.s.m. RTL Talent Academy (website pianocursus)
 • Medtrading.nl (website groot keuken en afzuig apparatuur)
 • Trainings-videos.nl (Website met webshop Digitaal lesmateriaal)
 • Afzuigmotoren.nl (Website met webshop Horeca afzuiging)
 • Reek.nl (Website Airco en luchtbehandeling)

In nauw overleg met enkele klanten gaan we enkele cases beschrijven. Deze cases geven u een goed beeld van onze aanpak en laten zien wat wij voor onze klanten betekenen op het gebied van Internet Marketing. Inmiddels zijn de volgende cases beschikbaar:

 

Sports-Up

Met twee vestigingen is Sports-Up een van de toonaangevende sportscholen in de regio Eindhoven. Voor Sports-Up hebben we een nieuw website gebouwd voor de vestiging in Eindhoven en later ook voor de vestiging in Veldhoven. Daarnaast zorgen we voor een goede organische vindbaarheid (SEO) en verzorgen we de AdWords campagnes (SEA).

Lees hier de resultaten van de Sports-Up case

Piano Metropool

Ze noemen zich de grootste pianoleverancier van Nederland en België. Wij komen regelmatig in de showroom in Rijswijk en kunnen dat beamen. Ruim 300 piano’s variërend van kleine digitale piano’s voor beginners tot grote akoestische vleugels van meerdere tienduizenden euro’s. Voor Piano Metropool verzorgen we meerdere online marketing opdrachten. Onder andere een nieuwe website met webshop voor hun totale pianoaanbod. Daarnaast ontwikkelde we een website voor een door hen zelf ontwikkelde DJ piano en een website waar gebruikers online een pianocursus kunnen volgen, die ontwikkeld is in samenwerking met RTL Talent Academy.

Maar ook doen wij hun AdWords campagnes en bedenken we actuele internet marketing acties.

Lees hier de resultaten van de Piano Metropool case

 

Referentie benaderen?

Wilt u een van onze klanten persoonlijk benaderen, neem dan vooraf even contact met ons op en wij zorgen dat u in contact komt met de juiste contactpersoon.

Passie voor sport

Bij Doors Internet marketing hebben we een echte passie voor sport. Opdrachten die met sport te maken hebben komen dan ook regelmatig voor. Zo bouwden we verschillende websites voor sportscholen, verzorgden we e-mail marketing voor de Judobond Nederland en waren we lid van de Budo busines club. Ook verzorgde we de online (zakelijke) kaartverkoop voor het eerste Guus Meeuwis stadionconcert in het Philips stadion en voor de Champions league uitwedstrijden van PSV.

 

 

S.A.P. Weekend grooste krachtsport event in de Benelux

Momenteel verzorgen we alle marketing en sales activiteiten van het grootste krachtsport evenement van de Benelux, het S.A.P. Weekend 2018. Activiteiten waarvoor wij worden ingezet variëren van ontwerp van brochures en een beursmagazine tot ticket- en stand verkoop. Onze veelzijdigheid is ons onderscheidend vermogen. Het voordeel voor onze opdrachtgevers is dat ze voor alle aspecten één aanspreekpunt hebben.