Uw Internet marketing bureau in de regio Eindhoven-Weert

Website bouw en conversie optimalisatie

Het bouwen van een goede website vereist steeds meer kennis en vaardigheden van websitebouwers. Doors Internet Marketing combineert haar deskundigheid en kennis van marketing met de ruime (ondernemers) ervaring tot een uniek concept.   

Bij ons staat het resultaat voor uw onderneming centraal en niet of wij uw nieuwe website mogen bouwen. Vaak is uw huidige website prima geschikt om te optimaliseren en kunnen we daar veel kosten en tijd mee besparen. 

Heeft u een nieuwe site nodig, dan verzorgen we die graag voor u. Door onze kennis van alle internet marketing aspecten houden we dan direct rekening met de SEO en SEA aspecten.

Website bouw

Op basis van het WordPress CMS ontwerpen we moderne websites met een professionele uitstraling. Alle websites zijn volledig responsive, hetgeen een optimale weergave betekent op desktop, tablet en mobiele telefoon. Websites die door ons gebouwd werden zijn gegarandeerd optimaal ingericht voor vindbaarheid in de Google zoekmachine. Steeds vaker merken ondernemers dat veel websitebouwers zich meer focussen op de uiterlijke kenmerken van de site en niet nadenken over belangrijke (marketing) aspecten zoals vindbaarheid. Door gebruik te maken van WordPress in combinatie met een zeer gebruiksvriendelijk framework Divi is uitbreiding en onderhoud eenvoudig zelf uit te voeren. Doors Internet marketing verzorgt de hosting, e-mail handeling, onderhoud, updates, back-ups en beveiliging van uw website.

Website conversie optimalisatie

Vaak zijn bestaande websites te informatief opgezet en te weinig gericht op het aanzetten van de bezoekers tot actie (zogenaamde conversie). Doors Internet Marketing helpt u bij het bedenken van de juiste “call to action” voor uw bestaande website. Door onze ruime ervaring met websitebouw realiseren we met kleine aanpassingen al aanzienlijk resultaten. Heeft u de indruk dat er op uw website te weinig bezoekers converteren en heeft u tegenvallende webshop omzet of te weinig offerteaanvragen? Maak dan eens een afspraak voor een website analyse door een van onze specialisten. U krijgt van ons een vrijblijvend verbeteradvies.

Google vindbaarheid en AdWords

95% van alle zoekopdrachten op internet starten bij Google. Dus de vraag is niet waar uw doelgroep zich bevindt, maar of uw doelgroep u daar tegenkomt? Een professionele zoekmachine strategie betekent een juiste balans vinden tussen organische vindbaarheid en het genereren van traffic via betaalde advertenties. Onze mening is dat het een niet zonder het ander kan. SEO en SEA gaan hand in hand en zorgen voor onderlinge synergie. Daarom hoeft u bij Doors niet te kiezen voor een van beide. Samen bepalen we voortdurend of we ons voornamelijk focussen op organische vindbaarheid (SEO). Of op betaalde advertenties in Adwords (SEA via zoeknetwerk, displaynetwerk, remarketing etc).

Vindbaarheid in Google (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een vak apart. Google gebruikt meer dan 200 aspecten van uw website voor het bepalen van de ranking. Door onze ervaring en geavanceerde technieken weten we al snel welke aspecten het meest effect sorteren.

Onze klanten kunnen de resultaten van onze SEO inspanningen real time volgens via onze online monitoring tool. Zo ziet u op ieder moment wat uw actuele Google posities zijn op mobiel en op desktop.

Adverteren in Google AdWords

Adverteren via de Google zoekmachine levert direct waardevolle leads op naar uw website. Doors verzorgt voor u effectieve adwords campagnes in het zoeknetwerk en display netwerk van Google. Als gecertificeerd Google Adwords partner kennen we alle ins en outs van Google adwords inclusief remarketing campagnes en Google shopping. Uiteraard bewaken wij uw Adwords budget nauwgezet. Onze werkwijze is volledig transparant. U blijft zelf eigenaar van het Adwords account en rekent klikkosten rechtstreeks af met Google Zo ziet u exact wat u voor onze diensten betaalt. 

Linkbuilding

Naast de content van uw website is linkbuilding een aspect dat een onderscheidende rol van betekenis speelt als het gaat om hoge Google posities. Uw linkbuilding profiel bestaat uit interne links en verschillende backlinks die verwijzen naar uw website.

Vanaf maart 2020 hanteert Google een ander beleid als het gaat om follow links, no follow links, sponsored links en UGC links (user generated content). De verwachting is dat binnen afzienbare tijd een Google update zal zorgen voor een shake out van websites die zich niet aan de linkbuilding richtlijnen van Google houden. 

Wilt u weten hoe uw backlink profiel er momenteel uit ziet en wat linkbuilding voor u kan betekenen. Vraag dan een vrijblijvende analyse aan of bekijk onze pagina over linkbuilding.

Handmatige linkbuilding

Linkbuilding is arbeidsintensief en vereist de nodige ervaring en kenis. Doors weet exact waar we snel en eenvoudig backlinks voor u kunnen krijgen. Uiteraard bewaken wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van de backlinks.

Omdat we de werkzaamheden laten uitvoren door studenten kunnen we linkbuilding tegen betaalbare prijzen aanbieden. De coordinatie en kwaliteitsbewaking blijft in handen van onze eigen ervaren medewerkers.

Linkbuilding netwerk

Vanaf 2020 kunnen klanten van Doors Internet marketing zich aansluiten bij een besloten linkbuilding netwerk groep. Leden krijgen een eigen ledenpagina op onze TRC website en plaatsen een ledenlijst op hun eigen website. Dit proces is volledig geautomatiseerd, waardoor de kosten bijzonder laag zijn. 

Door deze exclusieve linkbuilding dienstverlening bieden we onze klanten een voorsprong op hun concurrentie. 

All round Internet Marketing adviseur

Bent u op zoek naar een enthousiaste ervaren internet marketing adviseur, dan heeft u die bij deze gevonden. Wilt u weten of onze organisaties matchen, neem dan contact met ons op.

Pragmatisch, doelgericht en met passie

Samenwerken met Doors Internet Marketing betekent dat u een marketing partner krijgt die 24/7 voor u klaar staat. Ongeacht of het avond, weekend of een feestdag is. Wij staan altijd voor u klaar. Onze aanpak is transparant, pragmatisch en resultaat gericht. Uw succes is onze garantie voor continuiteit.

Als het nodig is doen we een stapje extra. Zo hebben we in de Corona periode alle extra werkzaamheden voor onze klanten (in de zwaarstgetroffen sectoren) kosteloos uitgevoerd. Gewoon omdat we het nodig vinden om onze klanten te helpen overleven. We doen wat we beloven (en vaak nog meer). Maar we blijven ook mensen. We doen ons best en soms is dat helaas niet genoeg voor succes. Succes vereist onderscheidend vermogen, toegevoegde waarde en een dosis geluk.

Internet marketing sparringspartner

Voor veel (MKB) ondernemers is internet marketing onbekend terrein. Terwijl veel internet marketeers weer geen ervaring met ondernemen hebben. Bij Doors Internet Marketing doet u zaken met een ervaren specialist in beide disciplines. Wij spreken uw taal en snappen uw ondernemersbelangen en brengen meer dan 25 jaar marketingervaring mee. Wij hebben succes zien ontstaan en initiatieven zien verdampen. Gebruik onze ervaring voor een verrijking van uw kennis.