Tarieven voor onze Internet Marketing Diensten

Wij werken voor een vast bedrag per maand

 

Tarieven voor Internet Marketing

De kosten voor internet marketing diensten zijn normaal gesproken verbonden aan de activiteiten die u bij een internet marketing specialist afneemt. Zo kunt u een overeenkomst afsluiten voor verbetering van uw organische vindbaarheid via Google (SEO) of voor het adverteren op internet via Google AdWords (SEA). Maar u kunt ook een opdracht verstrekken voor het bouwen van een compleet nieuwe website.

In de praktijk merken we vaak dat het goed is om tegelijkertijd aandacht te geven aan meerdere internet marketing aspecten dan aan één specifiek onderdeel. Daarom bieden wij alle internet marketing diensten aan tegen een vast tarief per maand.

Door onze ruime ervaring zijn we daarnaast erg flexibel als het gaat om het uitvoeren van onze taken. Regelmatig komt het voor dat we aan het begin van een samenwerking meer uren investeren dan in een latere fase. U betaalt altijd een vast bedrag per maand voor de hele periode. U weet dus van te voren precies waar u aan toe bent.

Tijdens een intake gesprek bepalen we in overleg wat uw internet marketing doelstellingen zijn en welke activiteiten daarvoor nodig zijn. Vervolgens krijgt u een heldere en duidelijke offerte van ons. Kosten voor Google Adwords kliks rekent u direct af met Google. Op deze manier blijven ook deze variabele kosten voor u inzichtelijk en transparant.

Om u een indruk te geven van onze internet marketing tarieven kunt u rekening houden met gemiddelde kosten die onze klanten betalen, en die liggen tussen € 200,00 en € 500,00 per maand. Hiervoor bouwen we nieuwe website en voeren we zowel SEO als SEA uit. Een en ander afhankelijk van de omvang van de opdracht. Periodiek ontvangt u van ons een korte internet marketing rapportage met de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen periode.

Tijdens kantoor uren zijn onze internet marketing specialisten altijd bereikbaar voor u. Op vragen per e-mail reageren we vrijwel altijd direct (in ieder geval dezelfde dag nog). Maar ook buiten kantooruren kunt u een beroep op ons doen. We leven immers in een 24-uurs economie.

Een vrijblijvend adviesgesprek over de internet marketing mogelijkheden voor uw onderneming geeft al snel antwoord op al uw vragen en vraagt u aan via onderstaande button.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Waar we de meeste winst voor u kunnen halen is pas duidelijk na het uitvoeren van een SEO en SEA analyse. U kunt van ons een eerlijk antwoord verwachten, aangezien we alleen op zoek zijn naar duurzame klanten.

Klanten beoordeelde onze prijs/prestatie met een

als gemiddeld rapportcijfer

%

Van onze klanten

betaalt een maandbedrag lager dan EUR

SEO kosten onderzocht door MOZ

MOZ onderzocht (wereldwijd) de kosten voor SEO dienstverlening. Hieronder enkele opmerkelijke conclusies:

  • Uurtarieven: € 76 – € 200
  • Vaste projecten: € 1.000 – € 7.500
  • Maand tarieven: € 250 – € 500

Grafiek geeft de variatie in maandelijkse kosten weer voor Nederland.

Internet marketing diensten die wij voor onze klanten uitvoeren:

  • Websitebouw of conversie optimalisatie 35%
  • Google vindbaarheid advies en realisatie (SEO) 90%
  • Google AdWords campagnes bouwen en beheren (SEA) 75%
  • E-mail marketing diensten 20%

Onze prestatie-index als SEO Google Partner in 2017