Wat kost online marketing in 2019?

De kosten voor online marketing diensten zijn afhankelijk van de diensten die u bij een internet marketing specialist afneemt. Zo kunt u een opdracht verstrekken voor verbetering van uw organische vindbaarheid via de Google zoekmachine (SEO) of voor het adverteren op internet via Google AdWords (SEA). Maar u kunt ook een opdracht verstrekken voor het bouwen van een compleet nieuwe website. Iedere opdracht zal andere kosten met zich meebrengen.

Besparingstip: Kies voor één marketingbureau om kosten te besparen

In de praktijk bespaart u kosten door één aanspreekpunt te hebben voor alle online marketing onderdelen. In plaats van verschillende bedrijven aan het werk te zetten, bespreekt u met één marketingbureau wat u wilt bereiken. Een ervaren internet marketing specialist, die alle disciplines beheerst zal u op een transparante manier adviseren wat er nodig is.

Schakelt u verschillende specialisten in, dan is de kans groot dat iedere internet marketeer individueel de eigen specialisatie prioriteit zal geven. Doors interet marketing biedt alle internet marketing diensten integraal aan tegen een vast laag tarief per maand. Zo hoeft u vooraf geen keuze te maken waar de meeste aandacht naar toe moet gaan.

Door onze ruime ervaring zijn we erg veelzijdig als het gaat om het uitvoeren van onze online marketing taken. Het is gebruikelijk dat we aan het begin van een samenwerking meer uren investeren dan in een latere fase. Toch betaalt u in principe altijd hetzelfde vaste bedrag per maand, voor de hele samenwerkingsperiode. U weet dus van te voren precies waar u aan toe bent en uw kosten zijn gelijkmatig verspreid. En u heeft geen hoge investering bij aanvang.

Wilt u weten wat dat voor u betekent en hoeveel u zou gaan betalen? Tijdens een vrijblijvend inventarisatiegesprek bepalen we samen met u wat uw online marketing doelstellingen zijn en welke activiteiten daarvoor nodig zijn. Vervolgens krijgt u een heldere en duidelijke prijsopgave van ons. Externe kosten zoals Google Adwords kliks rekent u direct af met Google. Op deze manier blijven ook deze variabele kosten voor u inzichtelijk en transparant.

 

Altijd vaste prijsafspraken voor internet marketing

Met de meeste klanten maken we een vaste prijsafspraak per maand. Om u een indruk te geven van onze internet marketingtarieven gaan we uit van een gemiddelde opdracht voor het verbeteren van de organische vindbaarheid van uw website of voor het opzetten van een adwords campagne.  De kosten hiervoor starten vanaf € 100,00 per maand (voor eenvoudige SEO en SEA werkzaamheden). Is het nodig om een een nieuwe website te bouwen inclusief SEO, SEA plus herschrijven van webteksten, dan starten onze prijzen vanaf € 300 per maand.

Op verzoek werken we op basis van uurtarief, dat gemiddeld ligt op € 85,00. Programmeeruren kosten meer en redigeren van tekst weer minder. Maar ook als we op uurbasis werken, dan geven we vooraf een vaste prijs af waar we de klus voor uitvoeren. We werken niet met urenspecificatie, maar voeren uit wat er nodig is. Wilt u een prijsopgave voor een internet marketing project neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0495-450206 (of 06-22094429). 

Als internet marketing specialist weten we dat bereikbaarheid belangrijk is. Daarom zijn we bijna altijd bereikbaar voor onze klanten. Op vragen per e-mail reageren we vrijwel altijd direct (in ieder geval dezelfde dag nog). Maar ook buiten kantooruren en in de weekenden kunt u een beroep op ons doen. We leven immers in een 24-uurs economie.

Een vrijblijvend adviesgesprek over de online internet marketing mogelijkheden voor uw onderneming geeft al snel inzicht en antwoord op al uw vragen.

Vrijblijvend internet marketing advies?

Waar we u het beste mee van dienst kunnen zijn kunnen we concreet aangeven als we weten wat uw behoefte is, en na het uitvoeren van een online internet marketing haalbaarheidsanalyse. Op deze manier kunnen we u een reëel beeld geven van de mogelijkheden en haalbaarheid ervan. U krijgt van ons altijd een eerlijk antwoord, aangezien wij (net als u) op zoek zijn naar duurzame samenwerkingen.

%

Klanten beoordeelde onze prijs/prestatie met een

als gemiddeld rapportcijfer

%

Van onze klanten

betaalt een gemiddeld maandbedrag van EUR

Bent u net als Sjors op zoek naar meer bezoekers en meer klanten?

Wij werken voor een vaste prijs per maand

Het is vooraf moeilijk om in te schatten welke internet marketing diensten er specifiek nodig zijn om bijvoorbeeld meer bezoekers op uw site te krijgen, die ook converteren naar nieuwe klanten. Daarom kiezen wij er voor om al onze diensten in één pakket tegen een vaste prijs per maand aan te bieden.

Zo bouwen we voor u bijvoorbeeld een nieuwe website of optimaliseren we uw huidige website, zorgen we voor een betere vindbaarheid, voor pakkende advertenties en zorgen we er voor dat de conversie optimaal is. Op al uw vragen geven we antwoord, zodat u zelf ook meer inzicht krijgt in internet marketing. En dat alles voor een vaste prijs per maand, die we vooraf vastleggen. U weet bij ons precies wat online marketing u per maand gaat kosten. U krijgt een all round marketing partner voor een vaste prijs per maand.

Onze online marketing prijzen zijn lager dan gemiddeld in Nederland

SEO Kosten volgens MOZ

SEO kosten onderzocht door MOZ

MOZ onderzocht (wereldwijd) de kosten voor SEO dienstverlening. Hieronder enkele opmerkelijke conclusies:
  • Uurtarieven: € 76 – € 200
  • Vaste projecten: € 1.000 – € 7.500
  • Maand tarieven: € 250 – € 500
Grafiek geeft de variatie in maandelijkse kosten weer voor Nederland.

U krijgt waar u voor betaalt

Prijzen voor online marketing variëren enorm en over het algemeen kunt u er van uit gaan dat u krijgt waar u voor betaalt. Is een aanbod te mooi om waar te zijn? dan is dat vaak ook zo. Als u een eerlijke prijs betaalt dan kunt u ook een eerlijke dienstverlening verwachten. Online marketing is volgens onze begrippen een vakgebied dat voortdurend veel persoonlijke aandacht vraagt. Kiest u voor een eenmalige aanpak of voor een geautomatiseerde aanpak, dan kan het zijn dat u kansen laat liggen en dus minder relevante bezoekers op uw website krijgt dan potentiëel mogelijk is.

Doors Internet Marketing is een betaalbaar internet marketing bureau met gunstige tarieven. Niet het goedkoopste, maar zeker ook niet het duurste bureau in de regio. Wilt u weten tegen welk tarief we voor u aan de slag kunnen? Vul dan het contactformulier in.

Internet marketing diensten die wij voor onze klanten uitvoeren:

  • Websitebouw of conversie optimalisatie 90% 90%
  • Google vindbaarheid advies en realisatie (SEO) 100% 100%
  • Google AdWords campagnes bouwen en beheren (SEA) 70% 70%
  • E-mail marketing diensten 10% 10%

Onze prestatie-index als SEA Google Partner in 2019