Wat kost online marketing in 2018?

De kosten voor online marketing diensten zijn verbonden aan de diensten die u bij een internet marketing specialist afneemt. Zo kunt u een opdracht verstrekken voor verbetering van uw organische vindbaarheid via de Google zoekmachine (SEO) of voor het adverteren op internet via Google AdWords (SEA). Maar u kunt ook een opdracht verstrekken voor het bouwen van een compleet nieuwe website. Iedere opdracht zal andere kosten met zich meebrengen.

In de praktijk kunt u overigens vaak veel kosten besparen door één aanspreekpunt te hebben voor al deze online marketing onderdelen. In plaats van verschillende bedrijven aan het werk te zetten, bespreekt u met één partner wat u uiteindelijk wilt bereiken. Een ervaren internet marketing specialist, die alle disciplines beheerst zal u op een transparante manier adviseren wat er nodig is.

Schakelt u verschillende specialisten in, dan zult u zelf prioriteit moeten geven aan de individuele onderdelen. Doors biedt alle internet marketing diensten integraal aan tegen een vast laag tarief per maand. Zo hoeft u vooraf geen keuzes te maken waar de aandacht naar toe moet gaan.

Door onze ruime ervaring zijn we erg veelzijdig als het gaat om het uitvoeren van onze online marketing taken. Het is gebruikelijk dat we aan het begin van een samenwerking meer uren investeren dan in een latere fase. Toch betaalt u in principe altijd hetzelfde vaste bedrag per maand, voor de hele samenwerkingsperiode. U weet dus van te voren precies waar u aan toe bent en uw kosten zijn gelijkmatig verspreid. U heeft geen hoge investering bij aanvang.

Tijdens een vrijblijvend inventarisatiegesprek bepalen we samen met u wat uw online marketing doelstellingen zijn en welke activiteiten daarvoor nodig zijn. Vervolgens krijgt u een heldere en duidelijke offerte van ons. Externe kosten zoals Google Adwords kliks rekent u direct af met Google. Op deze manier blijven ook deze variabele kosten voor u inzichtelijk en transparant.

 

Altijd vaste prijsafspraken

Om u een indruk te geven van onze internet marketingtarieven gaan we uit van de gemiddelde kosten die we aan onze klanten maandelijks factureren, en die liggen tussen € 150,00 en € 1.000,00 per maand. Hiervoor bouwen we nieuwe websites en voeren we zowel SEO als SEA uit en herschrijven websteksten. De kosten zijn afhankelijk van de omvang en duur van de opdracht. Periodiek sturen we een overzichtelijke internet marketing rapportage met de belangrijkste resultaten van de afgelopen periode.

Bijna altijd werken we op projectbasis tegen een vooraf vaste prijs per maand of per project. Op verzoek werken we op uurtarief dat gemiddeld ligt op € 85,00. Programmeeruren kosten meer en redigeren van tekst weer minder. Maar ook als we op uurbasis werken dan geven we vooraf een vaste prijs af waar we de klus voor uitvoeren. Wilt u een prijsopgave voor een specifiek project neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch

Als internet marketing specialist weten we dat bereikbaarheid belangrijk is. Daarom zijn we bijna altijd bereikbaar voor onze klanten. Op vragen per e-mail reageren we vrijwel altijd direct (in ieder geval dezelfde dag nog). Maar ook buiten kantooruren en in de weekenden kunt u een beroep op ons doen. We leven immers in een 24-uurs economie.

Een vrijblijvend adviesgesprek over de online internet marketing mogelijkheden voor uw onderneming geeft al snel inzicht en antwoord op al uw vragen.

Vrijblijvend internet marketing advies?

Waar we u het beste mee van dienst kunnen zijn kunnen we concreet aangeven als we weten wat uw behoefte is, en na het uitvoeren van een online internet marketing haalbaarheidsanalyse. Op deze manier kunnen we u een reëel beeld geven van de mogelijkheden en haalbaarheid ervan. U krijgt van ons altijd een eerlijk antwoord, aangezien wij (net als u) op zoek zijn naar duurzame samenwerkingen.

Klanten beoordeelde onze prijs/prestatie met een

als gemiddeld rapportcijfer

%

Van onze klanten

betaalt een maandbedrag lager dan EUR

Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk dan onze explainer video

Wij werken voor een vaste prijs per maand

Omdat het vooraf moeilijk is om in te schatten welke internet marketing diensten nodig zijn om bijvoorbeeld meer bezoekers op uw site te krijgen, die ook converteren naar nieuwe klanten kiezen wij er voor om onze diensten tegen een vaste prijs per maand aan te bieden.

Zo bouwen we voor u bijvoorbeeld een nieuwe site of optimaliseren de bestaande site, zorgen we voor een betere vindbaarheid, voor pakkende advertenties en zorgen we er voor dat de conversie optimaal is. Op al uw vragen geven we antwoord, zodat u ook meer inzicht krijgt in internet marketing. En dat alles voor een vaste prijs per maand, die we vooraf vastleggen. U weet dus precies wat het u per maand gaat kosten.

SEO kosten onderzocht door MOZ

MOZ onderzocht (wereldwijd) de kosten voor SEO dienstverlening. Hieronder enkele opmerkelijke conclusies:

  • Uurtarieven: € 76 – € 200
  • Vaste projecten: € 1.000 – € 7.500
  • Maand tarieven: € 250 – € 500

Grafiek geeft de variatie in maandelijkse kosten weer voor Nederland.

Internet marketing diensten die wij voor onze klanten uitvoeren:

  • Websitebouw of conversie optimalisatie 90%
  • Google vindbaarheid advies en realisatie (SEO) 100%
  • Google AdWords campagnes bouwen en beheren (SEA) 70%
  • E-mail marketing diensten 10%

Onze prestatie-index als SEA Google Partner in 2017