Tarieven voor onze Internet Marketing Diensten

Wij werken voor een vast bedrag per maand

 

Internet Marketing tarieven

De kosten voor internet marketing diensten zijn logischerwijze verbonden aan de activiteiten die u bij een leverancier afneemt. Zo kunt u een overeenkomst afsluiten voor verbetering van uw Google vindbaarheid (SEO) of voor het adverteren op internet via Google AdWords (SEA). Maar u kunt ook een opdracht verstrekken voor het bouwen van een nieuwe website.

In de praktijk merken we vaak dat het beter is om aandacht te geven aan meerdere aspecten van internet marketing dan aan één specifiek onderdeel. Daarom bieden wij al onze diensten aan tegen een vast tarief per maand.

Door onze kleinschaligheid zijn we daarnaast erg flexibel als het gaat om het uitvoeren van onze taken. Regelmatig komt het voor dat we aan het begin van een samenwerking meer uren investeren dan in een latere fase. U betaalt dan toch een vast laag bedrag per maand voor de hele periode. U weet dus van te voren precies waar u aan toe bent.

Tijdens een intake gesprek bepalen we in overleg wat uw doelstellingen zijn en welke activiteiten daarvoor nodig zijn. Vervolgens krijgt u een heldere en duidelijke offerte van ons. Kosten voor Google Adwords kliks rekent u direct af met Google. Op deze manier blijven ook deze variabele koste voor u inzichtelijk en transparant.

Om u een indruk te geven van onze tarieven kunt u rekening houden met gemiddelde kosten die liggen tussen € 200,00 en € 500,00 per maand. Hiervoor bouwen we een nieuwe website en voeren we zowel SEO als SEA voor u uit. Periodiek ontvangt u van ons een korte rapportage met de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen periode.

Tijdens kantoor uren zijn onze medewerkers altijd bereikbaar voor u. Op vragen per e-mail reageren we vrijwel altijd direct (in ieder geval dezelfde dag nog).

Een vrijblijvend adviesgesprek vraagt u aan via onderstaande button.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Waar we de meeste winst voor u kunnen halen is pas duidelijk na het uitvoeren van een SEO en SEA analyse. U kunt van ons een eerlijk antwoord verwachten, aangezien we alleen op zoek zijn naar duurzame klanten.

Klanten beoordeelde onze prijs/prestatie met een

als gemiddeld rapportcijfer

%

Van onze klanten

betaalt een maandbedrag lager dan EUR

SEO kosten onderzocht door MOZ

MOZ onderzocht (wereldwijd) de kosten voor SEO dienstverlening. Hieronder enkele opmerkelijke conclusies:

  • Uurtarieven: € 76 – € 200
  • Vaste projecten: € 1.000 – € 7.500
  • Maand tarieven: € 250 – € 500

Grafiek geeft de variatie in maandelijkse kosten weer voor Nederland.

Dit zijn de internet marketing activiteiten die wij voor onze klanten uitvoeren:

  • Websitebouw of conversie optimalisatie 35%
  • Google vindbaarheid advies en realisatie (SEO) 90%
  • Google AdWords campagnes bouwen en beheren (SEA) 75%
  • E-mail marketing diensten 20%

Onze prestatie-index als Google Partner in 2016