Alle disciplines onder één dak

 

 

Veelzijdige internet marketing aanpak

Voor ieder organisatie is internet marketing uitdagend en vol met kansen. Enerzijds bepaald door branchespecifieke aspecten en anderzijds door individuele keuzes. De ene ondernemer denkt in mogelijkheden de ander in onmogelijkheden. De ontwikkeling van ons dynamische vakgebied gaat enorm snel en het vereist een zekere focus om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen en trends. Aangezien ook uw doelgroep zich meer en meer op internet begeeft is het van belang om voor internet marketing een juiste partner te kiezen.

Heeft u behoefte aan één veelzijdige internet marketing specialist, met toegevoegde waarde voor uw organisatie. Of kiert u liever voor verschillende partijen met elk een eigen specialisme. Mogelijk wilt u investeren in eigen mensen met internet marketing kennis, opleiding en ervaring. Doors Internet Marketing biedt voor alle situaties een passende onderscheidende oplossing.

Samenwerking met Doors Internet Marketing betekent één specialist voor de belangrijkste vakgebieden op het gebied van pull en push marketing:

  • Website bouw en conversie optimalisatie
  • Ontwerp en realisatie van huisstijl en reclamemateriaal
  • Vindbaarheid in Google zoekmachine
  • Online adverteren in AdWords
  • E-mail marketing
  • (internet) marketing advies

Uw exclusieve internet marketing specialist

Wij kiezen er bewust voor om vanuit een kleine organisatie te werken met korte lijnen en een hoge mate van betrokkenheid. Onze ambitie is het om te excelleren voor onze klanten en te streven naar een optimale samenwerking. Daarvoor is wederzijds vertrouwen voor nodig en een open en eerlijke communicatie. U vertrouwt ons en geeft inzicht in uw organisatie, winstmarges, USP’s etc. Wij bieden u in ruil daarvoor exclusiviteit, omdat we van mening zijn dat we maar voor één aanbieder per branche of regio kunnen werken.

Uiteraard profiteren onze klanten van onze ruime ervaring op verschillende (internet) marketing vakgebieden en zetten we alle kennis in voor een zo goed mogelijk resultaat. Gedurende de gehele samenwerkingsperiode zullen we echter geen opdracht aannemen van een concurrerende partij. Hiermee onderscheiden we ons van alle andere aanbieders, die in tegenstelling tot ons met name denken aan schaalvergroting en meer omzet.

Onze aanpak zorgt voor langdurige samenwerkingen, vaak met vele groeimogelijkheden voor beide partijen. Maar ook hebben we kleine ondernemingen in ons klantenportfolio waar we al jarenlang met plezier mee samenwerken. Een goede persoonlijke klik is voor ons erg belangrijk. Dat werkt voor beide partijen het beste.

Of we bij elkaar passen en of we nog ruimte hebben voor een opdracht voor uw organisatie vertellen we  u nadat een ingevuld contact formulier van u hebben ontvangen. Binnen een dag hebben we dan persoonlijk contact.