Zoekt u een SEO specialist in de regio Weert?

(Verbeter de organische vindbaarheid van uw website in Google)

Hogere posities in Google nodig?

Hoe staat het met de organische vindbaarheid van uw website? Op welke woorden wilt u de Google zoekresultaat pagina (SERP) domineren? En wat levert het u uiteindelijk op? Graag helpen we u bij het vinden van de antwoorden op deze vragen.

Bijna alle websites die wij onderzoeken bieden ruimte voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Met eenvoudige aanpassingen maken we uw huidige website beter vindbaar in de Google zoekmachine. Voordat we uw website gaan inrichten op vindbaarheid is het van belang om te weten op welke zoekwoorden uw doelgroep het meeste zoekt en op welke regio u zich wilt richten. Maar ook hoe sterk de concurrentie is op bepaalde zoekwoorden en of het niet slimmer is om op niche woorden optimaal te presteren. Wij beschikken over de kennis en de ervaring om snel en betrouwbaar onderzoek voor u te doen.

Doors Internet Marketing stelt met u samen SMART doelstellingen op, optimaliseert de Google vindbaarheid (SEO) op relevante zoekwoorden en regelt eventueel uw AdWords campagnes. Als een van de enige internet marketing bureaus maken we een koppeling tussen AdWords en Analytcs. Hierdoor is het mogelijk om vergaande analyses te maken van uw organische en betaalde bezoekers op uw website.

Vrijblijvend SEO verbeteradvies ontvangen?

Waar we de meeste winst voor u kunnen halen is pas duidelijk na het uitvoeren van een SEO analyse. U kunt van ons een eerlijk antwoord verwachten, aangezien we alleen op zoek zijn naar duurzame klanten.

SEO klanten gaven Doors een:

als gemiddeld rapportcijfer

“Onze website werd in 2016 direct weer beter vindbaar en er kwamen ook meer aanvragen binnen”
Sharida

Van den Reek

%

Geeft aan tevreden te zijn

%

Beveelt ons aan bij anderen

“Door een goede vindbaarheid krijgen we iedere week veel offerte aanvragen binnen”
Denny van der Heijden

Daken Renovatie Van der Heijden

SEO is de basis van zoekmachine marketing

Succesvolle SEO werkwijze

Voor een betere vindbaarheid via de Google zoekmachines zijn er tal van aspecten die u (zelf) kunt optimaliseren. Doors Internet marketing helpt u daar bij met een concreet verbeteradvies. Een zoekwoordenonderzoek geeft inzicht in het zoekgedrag van uw doelgroep en op welke Google posities uw website op dit moment staat.

Vaak zijn kleine aanpassingen al voldoende voor een snel meetbaar resultaat. Met speciale software monitoren wij alle Google posities van uw website real time. Zo weten we exact wat wel en wat niet werkt in uw branche. Ook zien we welke andere aanbieders beter scoren en waar dat dor komt. Deze pragmatische aanpak werkt voor iedere website het beste.

In principe hoeft u alleen voor hogere Google posities geen nieuwe website te laten maken. Wanneer zoekmachine optimalisatie de enige reden is voor een nieuwe website dan durven wij de uitdaging aan te gaan om uw huidige site binnen een korte periode beter vindbaar te maken via Google.

 

Erkend Google Partner

Dankzij onze jarenlange ervaring, ons Google partnership en onze eigen SEO onderzoeken hebben wij een goed beeld van de manier waarop de Google zoekmachine uw website indexeert. Hierdoor lukt het ons om met de juiste wijzigingen aan uw website verrassende resultaten te behalen. Deze aanpassingen hebben direct een positieve invloed op de manier waarop uw website wordt geïndexeerd door Google.

Doors Internet marketing werkt met een bewezen SEO aanpak, die voor ons én voor onze klanten succesvol is. Internet is een snel en transparant medium. Het resultaat van SEO aanpassingen is direct meetbaar, bijvoorbeeld door te kijken naar Google posities en naar bezoekers op uw website.

 

Succesgarantie op gebied van SEO?

“Kunt u mij garanderen dat we bovenaan in Google komen?” Het antwoord op deze vraag ligt erg voor de hand. Natuurlijk kan niemand dat echt garanderen. Wel kunnen we redelijk voorspellen wat haalbaar is, maar ook daar geven we geen garanties voor af. Er zijn wel SEO buro’s die met deze garanties of op basis van no cure no pay werken.

De strijd om de hoogste positie in Google is niet alleen afhankelijk van de manier waarop uw website is ingericht. Dus zelfs met de meest ideale SEO instellingen kan niemand garanderen dat uw site ook bovenaan het zoekresultaat zal komen. Zaken als bezoekersaantallen en linkbuilding hebben ook een belangrijk aandeel in de positie die Google aan uw website toekent.

Daar komt bij dat uw concurrenten natuurlijk ook niet stil zullen zitten. Ook zij zien de noodzaak in van een goede internet marketing aanpak.

Veelgestelde vragen en antwoorden over SEO

Wat is SEO?

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie.

Wat valt er onder SEO?

Er zijn drie aspecten die samen bepalend zijn voor de positie van ene website in het Google zoekmachine resultaat:

  • Opbouw en inhoud van de website
  • Populariteit van de website
  • Autoriteit van het domein

Wat zijn de belangrijkste SEO aspecten van een website?

Google past het algoritme voortdurend aan. Dat betekent dat het effect van de verschillende SEO aspecten telkens wisselend is. Globaal zijn de url-opbouw, pagina titels, kopregels en meta beschrijvingen al jarenlang de meest wezenlijke SEO aspecten.

Hoe wordt de populariteit van een website gemeten?

Google meet de populariteit van een website aan de hand van het aantal bezoekers. Daarbij houdt Google ook rekening met het gedrag van de bezoekers en kijkt bijvoorbeeld naar bounce ratio, verblijftijd en conversies.

Wat wordt er bedoeld met de autoriteit van een domein? 

Een belangrijke factor als het gaat om domein autoriteit is het aantal links die komt van andere domeinen. Daarbij houdt Google altijd rekening met de kwaliteit van de links. Kwalitatieve slechte links werken averechts. Een domein bouwt autoriteit in de loop van de tijd op. Nieuwe domeinen hebben een lage autoriteit. Autoriteit van een domein kan ook doorgegeven worden.

Wat is hét allerbelangrijkste SEO aspecten van een website?

Zonder twijfel is de content op de website het allerbelangrijkste SEO aspect (lees onze blog over content is king). Zorg voor relevante tekst en een logische menustructuur. Google komt regelmatig op alle websites en controleert of er iets is aangepast. Sites waarvan de inhoud telkens vernieuwd wordt scoren hoger in de Google zoekresultaten (lees onze blog over content freshness)

Wat zijn belangrijke technische SEO aspecten van een website?

Google past het algoritme voortdurend aan. Dat betekent dat het effect van de verschillende SEO aspecten telkens wisselend is. Globaal zijn de url-opbouw, pagina titels, kopregels (H1) en meta beschrijvingen de meest wezenlijke SEO aspecten. Vanaf 2017 is het hebben van een SSL certificaat een belangrijk SEO aspect (Lees ook de blog over HTTPS website).

Geeft Doors mij alleen advies of passen jullie mijn website ook aan?

Onze specialisten zijn bekend met de meeste CMS-systemen waarin websites gebouwd zijn. daarom kunnen we de verbeteradviezen ook direct verwerken op uw website. Voorwaarde is dat wij inloggegevens van uw website ontvangen.

Krijgen bedrijven die ook adverteren via AdWords  automatisch hogere Google posities?

Nee, Google doet er alles aan om het organisch zoekresultaat zo goed mogelijk af te stemmen op hetgeen de bezoeker wil vinden. Wel is het zo dat door te adverteren er meer bezoekers op uw site komen. En hogere bezoekersaantallen is een van de belangrijkste SEO aspecten.