Internet marketing bureau uit Weert

Hoe kies je nu de juiste Internet marketing partij? Het aanbod is enorm en de een is nog beter dan de ander. Althans volgens hun eigen mening. Hier leest u wat onze werkwijze is en hoe wij met onze klanten willen samenwerken. Uiteindelijk kunt u dan zelf besluiten om contact met ons te leggen voor een persoonlijke kennismaking om te zien of er een goede match is.

Alleen voor de regio Weert en Eindhoven?

Aangezien wij wonen en werken in Weert is het praktischer om nieuwe samenwerkingen te zoeken met regionale bedrijven uit de regio Weert en Eindhoven, Toch komen onze klanten uit heel Nederland. Simpelweg omdat onze klanten ons regelmatig aanbevelen bij hun relaties. Dus kom je niet uit onze regio, dan willen we toch heel graag met jou in contact komen voor een nieuwe uitdagende samenwerking op het gebied van online marketing.

Exclusiviteit is onze standaard

Een goede samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en betrokkenheid. Het voelt voor ons niet goed om twee met elkaar concurrerende bedrijven als klant te hebben. Daarom bieden we voor al onze klanten exclusiviteit. Omdat we al 20 jaar actief zijn als internet marketeers hebben we wel met vrijwel iedere bedrijfstak ervaring. Dat geldt voor B-to-B als voor B-to-C.

All round internet marketeer

In de afgelopen twintig jaar hebben we ons als expert ontwikkeld op het gebied van websitebouw, websiteconversie, Google vindbaarheid (SEO), Google AdWords (SEA) en linkbuilding. Al jarenlang zijn we gecertificeerd Google AdWords partner. We mogen ons dus wel een all round internet marketing bureau noemen.

Bij ons werkt u samen met de twee meest ervaren medewerkers (en oprichters) van onze organisatie. Zij zijn uw eerste aanspreekpunt en zorgen er voor dat alle werkzaamheden goed uitgevoerd worden. Onze klanten kunnen en mogen ons 24/7 bereiken. Wij staan altijd voor hen klaar.

 

Daarom profileren we ons als totaal leverancier voor internet marketing. vanaf 2016 werken we onder de handelsnaam Doors Internet Marketing. Deze naam past beter bij de diensten die tot onze core business horen. Te weten:

  • Website bouw en conversieoptimalisatie
  • Google vindbaarheid
  • Google AdWords
  • Linkbuilding

We hebben ook ruime ervaring met tekstschrijven, e-mail marketing en ontwerpen van drukwerk. We schrijven of redigeren uw web teksten, verzorgen professionele foto’s voor uw website. We verzorgen trainingen en adviseren onze klanten hoe ze meer rendement kunnen halen met internet marketing.

Internet marketing voor vaste prijs per maand

Wij bieden onze klanten een totaal internet marketing pakket voor een vaste prijs per maand. Van te voren bepalen we samen welke onderdelen we inzetten en tegen welk tarief we werken. Op basis van duidelijke afspraken gaan we aan de slag met als doel om resultaat te boeken voor onze klanten.

Soms starten we met het bouwen van een nieuwe website en soms met het opzetten van een efficiënte Google AdWords campagne. Telkens bepalen we met welk internet marketing aspect we het meeste rendement kunnen boeken voor onze klanten. Een flexibele opstelling is naar onze mening nodig vanwege de telkens veranderende markt en veranderende situatie voor alle ondernemers die te maken hebben met de kansen en bedreigingen die internet marketing met zich meebrengt.

Internet marketing partner met korte lijnen

Bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om stil te staan op het gebied van internet marketing. Internet is in de afgelopen jaren zonder twijfel het belangrijkste marketingkanaal geworden. Veel (MKB) ondernemers hebben deze overtuiging (nog) niet of zijn te onbekend met de materie. Doors Internet Marketing helpt dan door als strategisch en operationeel internet marketing partner te fungeren.