Internet marketing bureau uit Weert

Hoe kies je nu de juiste Internet marketing partij? Het aanbod is enorm en de een is nog beter dan de ander. Althans volgens hun website. Op deze pagina leggen we uit wat onze werkwijze is en hoe wij met onze klanten willen samenwerken. uiteindelijk kun je dan zelf besluiten om contact met ons te leggen voor een persoonlijke kennismaking.

Online marketing voor de regio Weert en Eindhoven?

Aangezien wij wonen en werken in Weert is het praktischer om nieuwe samenwerkingen te zoeken met regionale bedrijven uit de regio Weert en Eindhoven, Toch komen onze klanten uit heel Nederland. Simpelweg omdat onze klanten ons regelmatig aanbevelen bij hun relaties. Dus kom je niet uit onze regio, dan willen we toch heel graag met jou in contact komen voor een nieuwe uitdagende samenwerking op het gebied van online marketing.

Exclusiviteit is onze standaard

Een goede samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en betrokkenheid. Het voelt voor ons niet goed om twee met elkaar concurrerende bedrijven als klant te hebben. Daarom bieden we voor al onze klanten exclusiviteit. Omdat we al bijna 20 jaar actief zijn als internet marketeers hebben we wel in vrijwel iedere bedrijfstak ervaring. Dat geldt voor B-to-B als voor B-to-C.

All round internet marketing

In de afgelopen tien jaren hebben we ons als expert ontwikkeld op het gebied van websitebouw, websiteconversie, Google vindbaarheid (SEO) en AdWords (SEA). Al jarenlang zijn we gecertificeerd Google AdWords partner. We mogen ons dus wel een all round internet marketing bureau noemen.

 

Daarom profileren we ons als totaal leverancier voor internet marketing. vanaf 2016 werken we onder de handelsnaam Doors Internet Marketing. Deze naam past beter bij het drieluik aan diensten die tot onze core business horen. Te weten:

  • Website bouw en conversieoptimalisatie
  • Google vindbaarheid
  • Google AdWords

We hebben ook ruime ervaring met e-mail marketing, we schrijven of redigeren web teksten, verzorgen trainingen en adviseren onze klanten hoe ze meer rendement kunnen halen met internet marketing.

Internet marketing voor vaste prijs per maand

Wij bieden onze klanten een totaal internet marketing pakket voor een vaste prijs per maand. Van te voren bepalen we samen welke onderdelen we toepassen en tegen welk tarief we werken. Op basis van duidelijke afspraken gaan we aan de slag met als doel om resultaat te boeken voor onze klanten.

Soms is dat door een nieuwe website te bouwen en soms door een efficiënte Google AdWords aanpak. Telkens bepalen we met welk internet marketing aspect we het meeste rendement kunnen boeken voor onze klanten. Een flexibele opstelling is naar onze mening nodig vanwege de telkens veranderende markt en veranderende situatie voor alle ondernemers die te maken hebben met de kansen en bedreigingen die internet marketing met zich meebrengt.

Internet marketing partner met korte lijnen

Bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om stil te staan op het gebied van internet marketing. Internet is in de afgelopen jaren zonder twijfel het belangrijkste marketingkanaal geworden. Veel (MKB) ondernemers hebben deze overtuiging (nog) niet of zijn te onbekend met de materie. Doors Internet Marketing helpt dan door als strategisch en operationeel internet marketing partner te fungeren.