Het internet marketing bureau voor Weert en regio Eindhoven

Met bijna 20 jaar ervaring is Doors Internet Marketing een ervaren speler op het gebied van internet marketing. Met de oprichting van MaReCon in 1999 werd de eerste stap op het gebied van internet marketing consultancy ondernomen. Al snel bleek dat we met onze aanpak ver voor waren op de markt, die nog niet klaar was voor een all round adviseur op dit gebied.

E-mail marketing

In 2002 veranderde de bedrijfsnaam naar Doors International en hebben we ons voornamelijk gericht op e-mail marketing. Met de ontwikkeling van onze eigen innovatieve e-mailapplicatie DeMT verzorgen we e-mailcampagnes voor grote en kleine bedrijven, zoals het Philips Stadion, Maison van den Boer, Euroforum, NV NOM, Robeco, Avex, Gielissen, BDO accountants en vele anderen.

Nog steeds is DeMT een van de meest geavanceerde e-mail pakketten met de mogelijkheid om e-mails automatisch samen te stellen met content afgestemd op het interessegebied van de ontvangers. Doors International was tevens betrokken bij initiatieven zoals EMMA (e-mail marketing associatie) die pleiten voor zelfregulering van e-mail marketing in het kader van spam reductie.

Onze ervaring op het gebied van e-mail marketing is overgebracht op meer dan 2.000 deelnemers aan de workshops die we door heel Nederland organiseerden. Regelmatig werden we als spreker uitgenodigd. Bijvoorbeeld door Rabobank, Syntens en verschillende MBO en HBO opleidingsinstituten.

All round internet marketing

In de afgelopen tien jaren is onze dienstverlening uitgebreid met alle aspecten van websitebouw, websiteconversie, Google vindbaarheid (SEO) en AdWords (SEA). Al jarenlang zijn we gecertificeerd Google partner.

 

Vanaf 2014 profileren we ons als totaal leverancier voor internet marketing. vanaf 2016 werken we onder de handelsnaam Doors Internet Marketing. Deze naam past beter bij het drieluik aan diensten die tot onze core business horen. Te weten:

  • Website bouw en conversieoptimalisatie
  • Google vindbaarheid en Google AdWords
  • Dynamische e-mail marketing

Totaal pakket voor internet marketing

In de nieuwe structuur ontvangen onze klanten een totaal internet marketing pakket voor een vaste prijs per maand. Van te voren bepalen we samen welke onderdelen we toepassen en tegen welk tarief we werken. Op basis van duidelijke afspraken gaan we aan de slag met als doel om resultaat te boeken voor onze klanten.

Soms is dat door een nieuwe website te bouwen en soms door een efficiënte Google AdWords aanpak. Telkens bepalen we met welk internet marketing aspect we het meeste rendement kunnen boeken voor onze klanten. Een flexibele opstelling is naar onze mening nodig vanwege de telkens veranderende markt en veranderende situatie voor alle ondernemers die te maken hebben met de kansen en bedreigingen die internet marketing met zich meebrengt.

Internet marketing partner met korte lijnen

Bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om stil te staan op het gebied van internet marketing. Internet is in de afgelopen jaren zonder twijfel het belangrijkste marketingkanaal geworden. Veel (MKB) ondernemers hebben deze overtuiging nog niet of zijn te onbekend met de materie. Doors Internet Marketing vult deze behoefte door als strategisch en operationeel internet marketing partner te fungeren.