Website bouw en website optimalisatie

 

 

Website is het belangrijkste marketing kanaal

Een goede website wordt steeds belangrijker. Of een website “goed” is hangt af van wat je als onderneming met je website wilt bereiken. Iedereen heeft het direct over Google posities, die zorgen voor meer bezoekers. Maar wat heb je aan meer bezoekers op je website als deze niet logisch is opgebouwd en bezoekers de site weer verlaten zonder aankoop gedaan te hebben of een contactformulier in te vullen?

Het belang van een goede websitestrategie wordt door veel ondernemers vaak onderschat. Ondernemers kunnen niet direct antwoord geven op de vraag wat het belangrijkste doel is om een website te hebben. Overigens is dat voor iedere onderneming anders. Het is belangrijk om daar vooraf goed over na te denken. Wil je vooral nieuwe klanten werven, of online (webshop) omzet genereren. Of wil je je bestaande klanten snel en overzichtelijk informeren.

Doors Internet Marketing uit Weert inventariseert deze doelen vooraf, zodat je (nieuwe) website ook het gewenste resultaat oplevert.

Wat kost een goede moderne website?

De kosten van een goede (mobielvriendelijke) website lopen sterk uiteen. Marktprijzen variëren van € 300 tot meer dan € 10.000. De gemiddelde site die wij opleveren kost rond de € 2.500. daarbij maken we gebruik van stockfoto’s en werken we met een flexibel WordPress Framework, hetgeen kostenbesparend is. Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van de gewenste functionaliteit. Wij bouwen eenvoudige websites die met name informatie verstrekken (zoals onze eigen site). maar ook bouwen we webshops en geavanceerde websites met integrale koppelingen met andere applicaties, zoals een boekhoud- of ERP-systeem. Vooraf maken we een bindende prijsafspraak.

Beeldmateriaal en video’s

Ons advies is om aan een website zo veel mogelijk een eigen identiteit te geven door gebruik te maken van eigen foto’s. Een professionele fotograaf inhuren is welliswaar niet goedkoop, maar zal de conversie zeker verhogen. Investeren in goed beeldmateriaal is vaak aan te raden. Regelmatig maken wij de foto’s voor de nieuwe website zelf bij onze klanten op locatie. 

Ook het gebruik van video’s komt steeds vaker voor. Met een video blijven bezoekers langer op je website. Je kunt in een korte tijd veel informatie verstrekken. Bezoekers kijken liever naar beelden dan dat ze tekst lezen. Doors verzorgt ook steeds vaker 2D animatie videos. Dit is een betaalbare manier om bezoekers snel te informeren.

Leer uw eigen website te onderhouden

Wij streven er naar dat onze klanten bekend worden met het WordPress CMS en verzorgen eventueel korte opleidingstrajecten en geven instructie. Op deze manier kun je de site zelf onderhouden en door het flexibele framework voeg je eenvoudig pagina’s toe en pas je de lay out aan naar uw wens. Voor grotere aanpassingen schakel je ons in. Tevens verzorgen wij de WordPress updates en het bijwerken van de gebruikte plugins en zorgen we voor de nodige websitebeveiliging. Regelmatig maken we backups. Eventueel kun je na onze training je nieuwe site ook helemaal zelf bouwen. Bijvoorbeeld om kosten te besparen of omdat je niet (meer) afhankelijk wilt zijn van een externe websitebouwer.

Website optimaliseren of nieuwe website bouwen?

Niet altijd is het nodig om een volledig nieuwe site te (laten) bouwen. Met eenvoudige aanpassingen kan je bestaande site al veel beter presteren. Ons doel is om internetmarketing succesvol in te zetten voor onze klanten en niet om per definitie nieuwe websites te bouwen. Graag analyseren vrijblijvend of jouw site voldoet aan de actuele eisen en ook voor conversie is ingericht. Deze website scan doen wij handmatig en persoonlijk. Je ontvangt kosteloos waardevolle informatie in plaats van een dik automatisch gegenereerd rapport waar je niets mee kunt.

Vrijblijvend website (verbeter)advies?

Wat voor jouw situatie de beste aanpak is kunnen we pas aangeven nadat we je website bekeken en beoordeeld hebben. We gaan daarbij op zoek naar algemene verbeterpunten en doen tevens een haalbaarheidsonderzoek, waarna we je een eerlijk en vrijblijvend advies geven.

“Al meer dan tien jaar is Doors uit Weert onze vaste internet marketing partner en bouwde ook onze website. Mede door de optimale vindbaarheid in Google is ons taxibedrijf in Nijmegen uitgegroeid tot het grooste in de regio. In 2020 wordt onze website door Doors volledig vernieuwd. “

Alexandra

Taxi Sanders

“Doors Internet marketing uit Weert is al enkele jaren een betrouwbaar en belangrijke marketing partner voor Muscle totaal, SAP Event en Flex Challenge.
Naast het bouwen en onderhouden van onze websites zorgt Doors voor hoge Google posities en een goede organische vindbaarheid van onze websites.”

Harry de Jonge

Muscle Totaal, SAP event, Flex Challenge

“Doors Internet marketing uit Weert bouwde onze huidige website en is nu bezig met een volledig nieuwe site. De vindbaarheid in Google is door de enerome cocurrentie in onze branche een echte uitdaging. Doors levert hier een belangrijke bijdrage en zorgt voor optimale Google posities voor onze vestiging in Eindhoven en Veldhoven”

Stefan Rijnders

Sports Up

Wij bouwen websites in het WordPress CMS

Ontwerp en bouwen van nieuwe websites

De ontwikkeling van internet als marketingkanaal gaat in een exponentieel tempo. Daarbij is uw websites een van de belangrijkste pijlers. Doors Internet marketing ontwerpt en bouwt nieuwe websites op basis van WordPress. Centraal staat daarbij het optimaliseren van uw aanwezigheid op internet. Samen bepalen we wat de belangrijkste doelstellingen zijn en leggen we de nadruk op de doelgroep die u met uw website hoofdzakelijk wilt bereiken.

Mobile website first

In een aankoop proces en in het proces op zoek naar een geschikte dienstverlener of leverancier speelt de mobiele telefoon een cruciale rol. In 65% van de smartphone eigenaren gebruikt deze in de oriëntatiefase van een aankoopproces (bron: Google):

gebruik-mobiele-telefoon

Bij het ontwerp van een nieuwe site houden we daarom in eerste instantie rekening met een juiste weergave op mobiel en tablet.

35% van alle website bezoekers is tegenwoordig afkomstig van een mobiele telefoon gebruikers. Per branche zit er nog wel veel verschil in deze cijfers. Echter is het duidelijk waar de trend naar toe zal verschuiven. Daarom kijken we bij het ontwerpen van een nieuwe site altijd naar de juiste weergave op mobiel.

Snelle website laadtijden als SEO factor

In toenemende mate is de laadtijd van een website een belangrijk aspect aan het worden als het gata om hoge Google posities. Doors Internet marketing maakt gebruik van de modernste servers. Door het gebruik van SSD schijven en geavanceerde caching bent u verzekerd van een bijzonder snelle laadtijd. Ook verzorgen we periodieke back-ups en het bijwerken van de gebruikte plugins.

Na het opleveren van uw nieuwe website blijven wij uw website bewaken, zodat u er op kunt vertrouwen dat u altijd aanwezig bent op internet.

Veelgestelde vragen over website bouw

Wat is een responsive website?

Een responsive website is geoptimaliseerd voor juiste weergave op verschillende apparaten zoals desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon. Responsive is niet hetzelfde als schaalbaar. Soms wordt een website verkleind weergegeven op kleinere schermen. In dat geval is de website schaalbaar.

Waarom is de prijs van een website bij Doors meestal lager dan bij andere website bouwers?

De kosten van een nieuwe website kunnen wij laag houden door gebruik te maken van een zogenaamde WordPress pagebuilder, waarmee we vrijwel iedere website kunnen bouwen. Complexe functionaliteit integreren we via stabiele en betrouwbare plugins die door professionele ontwikkelaars ontwikkeld worden.

Daarnaast verwerken wij de kosten voor het bouwen van een website in de maandelijkse tarieven voor onze internet marketing dienstverlening. Hierdoor worden kosten uitgespreid over een langere periode en hoeft u initieel geen grotere investering te doen.

Ontwikkelen jullie ook maatwerk?

Ja, onze eigen programmeur ontwikkelt plugins of past deze naar uw wensen aan. U kunt daarbij denken aan koppelingen met uw ERP systeem of boekhouding systeem. Maar we ontwikkelen ook eenvoudige en complexe formulieren om uw bezoekers optimaal om te converteren naar aanvragen of bestellingen.

Bouwen jullie ook webshops?

Wilt u online producten of diensten verkopen dan maken we gebruik van de woocommerce webshop module, die expliciet voor WordPress ontwikkeld werd.

Wie is de eigenaar van de website die jullie bouwen?

Doors internet marketing bouwt websites in opdracht van u en daar betaalt u ons ook voor. Na het voldoen van de facturen is de website uw eigendom. U kunt deze (laten) verhuizen naar een andere hosting partij als u dat wilt. Omdat we gebruik maken van WordPress kan het onderhoud van de website door iedere willekeurige website bouwer overgenomen worden.

 

 

 

 

Websites gebouwd in WordPress

WordPress is het meest toegepaste CMS ter wereld. Het gebruik ervan is kosteloos en de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Doors Internet marketing kiest er voor om sites te ontwikkelen in WordPress in combinatie met een veelzijdig framework. Voordeel is dat we met de ingebouwde pagebuilder en de beschikbaarheid van vele modules snel en eenvoudig mooie websites bouwen. De templaes die we maken zijn modulair opgebouwd en dus erg flexibel. Ook is iedere site direct mobiel vriendelijk:

Onderhoud en updates

WordPress websites hebben we actief beheer nodig. Enerzijds is het van belang om het CMS zelf regelmatig bij te werken met de beschikbare updates. Anderzijds moeten ook de gebruikte plugins regelmatig bijgewerkt worden. Het bijwerken kan automatisch uitgevoerd worden. Omdat bij iedere update de functionaliteit van de website nauwgezet gecontroleerd moet worden voeren wij alle updates handmatig uit.

Voorafgaand aan iedere update maken we een backup, zodat we in geval van een onjuiste weergave van de website of het niet juist functioneren van een plugin de situatie snel weer hersteld hebben.

Zonder updates loopt u een reële kans dat uw website op den duur niet goed wordt weergegeven. daarnaast loopt u het risico om gehackt te worden vanwege beveiligingsrisico’s die afgedekt worden door de updates. Doors Internet marketing host alleen sites waarvoor een onderhoudscontract is afgesloten.

Ook als u zelf een website wilt (leren) bouwen?

Sommige ondernemers geveb er de voorkeur aan om zelf een website te bouwen. Hiervoor bieden we een begeleiding- en opleidingstraject aan. Op deze manier heeft u tijdens het gehele traject een professional aan uw zijde. Bijvoorbeeld voor het geval dat u even vast loopt of een klankbord nodig heeft. Wij helpen u snel op weg en maken u wegwijs in het WordPress CMS. Eventueel hosten we uw site en regelen we het e-mail verkeer.

Via het contact formulier kunt u meer info aanvragen over deze optie.

 

 Veelgestelde vragen over WordPress

Is WordPress wel een veilig CMS

WordPress heeft een Security White Paper gepubliceerd om duidelijk te maken hoe de veiligheid van WordPress in elkaar steekt. Het document behandelt de core van WordPress (oftewel de code van WordPress zelf) die je kunt downloaden via WordPress.org.

Meer dan 23% van de top 10 miljoen websites zijn gebouwd in WordPress en is hiermee een populaire en veilige keuze voor websites van ieder formaat.

Wat kost WordPress

gebruik van het WordPress CMS is gratis en valt onder de zogenaamde categorie opens source content management systemen

Wat is het grootste voordeel van WordPress websites

Deze vraag kan op verschillende manieren beantwoord worden. Onze mening is dat het belangrijkste voordeel is dat u als klant onafhankelijk bent van de websitebouwer die de site heeft gebouwd. Als een websitebouwer gebruik maakt van een eigen CMS dan zit u aan dat CMS systeem vast en kunt u alleen van websitebouwer switchen door een nieuwe site te laten bouwen.

Een WordPress site kunt u te allen tijde door een andere partij laten over nemen.

 

 

Marktaandeel per content management systeem: